fredag 5 augusti 2011

Lovely

Vaknade upp till strålande sol och 25 grader varmt! Gick ner i köket, åt frukost och drack kaffe som vanligt. Jayne höll på att öppna altan dörren och så hör jag henne skrika: OH MY GOD! OH MY GOSH! OH MY GOD!
Jag frågar henne vad som händer, då pekar hon på govlet och då är det en GIGANTISK SPINDEL. Alltså jag har aldrig sett en sådan stor spindel i hela mitt liv, inte Jayne heller. Den hade en stor fet kropp med ränder och sjukt långa, tjocka, håriga ben, man kunde se framtänderna (!!!!!!) Jayne la över en glas skål på spindeln så att Matt sedan kunde släppa ut den i trädgården. Det roliga var att tvillingarna började härma Jayne genom att säga "Oh my god! Oh my gosh" om vartannat. Hihihi.

Solen skiner fortfarande, helt underbart väder. Är nog 27-28 grader nu. Har precis varit ute och joggat i 40 minuter. Ikväll blir det en drink på en bar i Guildford med Liisi, Daniello och hela italienska och det estländska gänget. Och imorgon blir det fördrinkar & middag hemma hos Lisas kompis i centrala London, vi ska ut på Londons nattklubbar och sedan sova över hos Lisas kompis. Och det ska bli lika varmt och soligt imorgon som idag, woooppa!! Man kan ha det sämre.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar