måndag 30 maj 2011

at Amersham

Ar hemma hos Lisa. Hon bor i ett FANTASTISKT fin hus! Helt amazing. Har tagit bilder sa ska visa nar jag kommer hem till Guildford.

Lisa ar och gor sig i ordning sa sitter vid datorn sa lange.

Vi hade jatte kul igar. Hon visade mig runt i Amersham, sa fint! Vi kopte godis i en gammal godisbutik. Sen gick vi hem, gjorde oss i ordning och at middag pa en thairesturang har i Amersham. Jatte god mat. Sen gick vi till en mysig pub och drack ett glas vin och efter det drog vi och handlade popcorn.

Nar vi kom hem till Lisa sa tittade vi pa Sex and City, forsta filmen. Hade inte sett den pa sakert tva ar sa kom inte ihag nagonting. Den ar verkligen sa bra. Sen gick vi och la oss. Vi sov till elva idag, sa skont. Lisa gjorde en super frukost. Omelett, brod, gronsaker, kaffe och bonor. Hennes foraldrar at frukost med oss. De ar verkligen sa trevliga. Lisas mamma ar norsk. Sa vi har blandat svenska och engelska hela morgonen. Sa kul att kunna prata lite svenska och norska med nagon har i England. Ar verkligen sa glad att jag traffat Lisa. Hon har en underbar familj verkligen! Hon har en aldre bror Stefan, men han ar och aker skidor i Spanien och hennes lillebror Torsten ar och studerar pa Universitet i norra England, sa har inte traffat de annu.



Speak soon
Tilly




1 kommentar:

  1. Åhh, vad mysigt det låter. Vad roligt att få höra om Lisas familj. Ser fram emot att få se bilder. Hälsa Lisa så gott! Love you mom

    SvaraRadera